-2 C
Скопје

Скопје во магла

Поврзани вести

Мртов маж донесен во поликлиника „Јане Сандански“

Слободен печат

Див паркинг пред Ј.Б.Тито

Караоке на плоштад

Чорба со пикавци

Сечење во корен

Цвеќарот и цвеќињата

Остави Коментар