Скопје побара Софија да покаже европска големина

Во најновиот број на „Слободен печат“ читајте:

– Поддршка од Брдо-Бриони за итно отворање на преговорите со ЕУ – Скопје побара Софија да покаже европска големина

– И покрај ветувањата и најавувањата – Владата му даде „единица“ на прадлогот за една изборна единица

– Радмила Шекеринска – СДСМ е успешен поради лојалноста на тимот кон идеите, а не кон шефовите

– Ќе се реши ли мистеријата за енормното загадување – Отровно масло се увезува како мазут за греење?

– Пандемија – „Атинската“ варијанта на ковид-19 ги загрижува епидемиолозите

– Заев со мисијата на ММФ – Позитивни движења во економијата, 2021 е година на стабилен економски раст

– Ќе има ли ново продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид?

– Хорор во Газа – Израел не планира скоро запирање на нападите

– Во овој број и редовниот неделен прилог „Здравје“

Видео на денот