Скопје и Софија во играта „на секое зборче капаче“

Во најновиот број на весникот „Слободен печат“ читајте:

– Вербалните престрелки ги намалуваат шансите за напредок – Скопје и Софија во играта „на секое зборче капаче“

– СДСМ тврди дека коалицијата му е стабилна Ново парламентарно мнозинство е само пуста желба на Мицкоски

– Болеста им остава долгорочни последици на пациентите – Прележале ковид, а повторно се борат за здив во болнички кревет

– Ќе видиме ли конечно вистинска борба со злоупотребите? – Широк владин фронт од март ќе го стеснува просторот за корупција

– МВР тргна во офанзива против криминалците во сопствените редови

– За ускратената награда – Семејството на младиот математичар од Штип ќе поднесе тужба против МОН

– Истражување за владините економски мерки – Безрезервна поддршка за субвенционираните плати

– Србија – Уапсени полицajци поврзани со криминалната група на Вељко Беливук

– Харадинај на избори оди со ветување за косовско-албанска унија

– Грција ќе воведува целосен и строг карантин

– Во овој број и редовниот неделен прилог „Здравје“

Видео на денот