Скопјани повторно во акција: Крадат садници од јавните површини

Фото Фејсбук

Скопјани се пуштија повторно „во акција“ за унишување на јавното зеленило.  Од Град Скопје на својот фејсбук профил соопштија дека се украдени неколку нови садници од средишното зеленило на булеварот Христијан Тодоровски – Карпош. Тие апелираат за поголема свест од граѓаните за животната средина.

 

Видео на денот