Сите главни во Владата против идеите на Лога: Не е време за менување на „20 отсто“ во Уставот

Премиерот Димитар Ковачевски, вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ и министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска реагираа на вчерашните изјави на министерот за правда Кренар Лога, кој изнесе идеја во моментот кога ќе започне дебатата за уставните измени, да се отвори и прашањето за формулацијата „20 отсто“ во Уставот и нејзина замена со „албанскиот … Продолжи со читање Сите главни во Владата против идеите на Лога: Не е време за менување на „20 отсто“ во Уставот