Што прави денеска – Сузана Турунџиева, ТВ-водителка

Како една од оние кои не сакаат да го трошат животот во спиење, јас сум вообичаено ранобудна и се трудам да го зграпчам секој нов ден што порано, (пред 7 часот) да му се изнарадувам на сонцето (ако го има). Но доколку го нема, јас си го визуелизирам и мене ми е сончево во мислите … Продолжи со читање Што прави денеска – Сузана Турунџиева, ТВ-водителка