Шокаровски има различна математика за смртноста на Кардиохирургија од онаа на Демири

Разрешениот директор на Клиниката за кардиохирургија доктор Марјан Шокаровски, денеска на прес-конференција презентираше различна анализа за смртноста од онаа на стручната комисија што му ја прати министерот за здравство во заминување доктор Илир Демири. Според анализата што тој ја презентираше, смртноста на Клиниката за кардиохирургија не е зголемена, нема 170 фантомски пациенти кои не биле … Продолжи со читање Шокаровски има различна математика за смртноста на Кардиохирургија од онаа на Демири