Шекеринска: Успехот со НАТО е нашиот ветар во грб за понатамошни успеси

Честитки за сите кои придонесоа денешниот интензивен ден да заврши како што доликува на една слободна и демократска земја- напиша Шекеринска.

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска на својот Фејсбук профил се пофали со изборот на новата техничка влада.

-Техничка Влада- затоа што ние ги почитуваме законите, затоа што ние ги исполнуваме договорите. Затоа што ние работиме за граѓаните. Успехот со НАТО е нашиот ветар во грб за понатамошни успеси. Честитки за сите кои придонесоа денешниот интензивен ден да заврши како што доликува на една слободна и демократска земја- напиша Шекеринска.

Видео на денот