„Шанса за Центар“ ги собра потребните потписи за учество на локалните избори

Фото: Фејсбук, „Шанса за Центар“

Граѓанската иницијатива „Шанса за Центар” успеа да ја добие потребната поддршка за учество на претстојните локални избори со својата листа на кандидати за советници за Општина Центар. Носител на советничката листа е Јана Белчева – Андреевска.

Иницијативата денеска на Фејсбук ја објави целосната листа на кандидати за советници:

1 Јана Белчева – Андреевска
2 Дивна Пенчиќ
3 Јане Димески
4 Владимир Огњановски
5 Биљана Филиповска Тодорчевска
6 Доротеј Нешовски
7 Ангел Мојсовски
8 Светлана Карбевска
9 Наташа Колеќевска Георгиевска
10 Зоран Никодинов
11 Кирил Сотировски
12 Ивана Драгшиќ
13 Дарко Радуловиќ
14 Даница Павловска Циги
15 Ивона Татабитовска Колевска
16 Марија Шишовска Трајковска
17 Милева Златановиќ
18 Божидар Кочоски
19 Гала Насева
20 Тони Левајковиќ
21 Александар Апостолски
22 Петар Бошевски
23 Љубица Иваноска

– Нашите кандидати ќе бидат целосно претставени наскоро на оваа страница, која е нашиот главен канал за комуникација со јавноста. Ве молиме следете не за да бидете во тек со сите активности што ќе ги има „Шанса за Центар”. Им благодариме на сите граѓани кои ни ја дадоа поддршката и кои на претстојните избори ќе му дадат шанса на Центар. Заедно со граѓаните ќе покажеме дека може подобро и поразлично, информираат од Граѓанска иницијатива „Шанса за Центар“.

Видео на денот