Шакира за своите деца: „Не ги терам да ја слушаат мојата музика“

шакира пике
ФОТО: Инстаграм

Шакира и долгогодишната љубов Жерар Пике ги делат синовите Саша(5) и Милан(8). Иако таа и нејзиниот партнер се меѓународни супер ѕвезди, Шакира зборувала за тоа како се обидуваат да го одржат семејниот живот одвоен од статусот на славни личности со „ET Canada“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

„Не ги терам да ја слушаат мојата музика“, рекла таа. „Се обидувам да избегнам да пуштам своја музика дома“. Дома, таа и Пике се обидувале да создадат што е можно повеќе „нормалност“ за своите синови, додаде Шакира.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

„Не можам да одречам дека не можат да избегаат од реалноста дека јас сум јавна личност, како и нивниот татко“, вели таа. „Но, ние се обидуваме да обезбедиме што е можно повеќе нормалност и да живееме навистина како многу едноставни луѓе“.

Шакира откри дека „никогаш не е задоволна од сопствените песни“

Видео на денот