Северина го потврди разводот со Игор: Знам дека сум јавна личност, но не сум јавна вреќа за „млатење“

„Игор е прекрасен партнер, поддршка, беше со мене во најтешкиот период од мојот живот и му ја посакувам сета среќа на овој свет. Знам дека сум јавна личност, но не сум јавна вреќа за „млатење“. Секоја разделба е тешка и ги молам медиумите да се воздржат од пишување на глупости и непроверени трачеви, вели Северина … Продолжи со читање Северина го потврди разводот со Игор: Знам дека сум јавна личност, но не сум јавна вреќа за „млатење“