Семејството бара лекарска одговорност за 6-годишното девојче: Ќерка ми Јана почина откако ѝ дадоа гликоза и шеќерот и се крена на 19

Ќерка ми Јана почина зашто лекарите и дадоа гликоза после што и се крена шеќерот на 19, вели за „Слободен печат“ Стојче Христовски, од селото Кравари. Неговата ќерка почина во битолската болница вчера, на возраст од 6 години. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber -Температура немаше кога ја однесовме во болница, туку само претходниот … Продолжи со читање Семејството бара лекарска одговорност за 6-годишното девојче: Ќерка ми Јана почина откако ѝ дадоа гликоза и шеќерот и се крена на 19