Секоја влада ги штити работодавачите, работниците никој

Во утрешното, празнично издание на Слободен печат читајте:

– Уставниот суд ќе им пресуди и на Собранието и на изборите – Како може да се излезе од политичкиот ќорсокак

– Заев бара одговорност од Чулев за блокирањето на хуманитарната помош на неговото семејство

– Црната статистика станува уште поцрна – Рекордна смртност од ковид 19 во Македонија

– Исповед на најдолгиот носител на коронавирус во Македонија – 40 дена позитивна!

– Колумни од Мирослав Грчев, Ненад Јовановиќ, Сашо Орданоски, Жанета Скерлев, Срѓан Ивановиќ…

– Првомајски размислувања – Секоја влада ги штити работодавачите, работниците никој

– Екслузивно – Разговор на Ненад Јовановиќ со балканскиот писетел, новинар и мудрец Миљенко Јерговиќ

– Во специјалниот неделен прилог за култура читајте го интервуто со Роберт Насков, продуцент на новата тв-серија Зоки Поки

– Интересни информации и совети за здравјето и гастрономијата

– Размислувања – Каков ќе биде спортот по коронавирусот?

– Забава, хумор, енигматика, тв-програма, хороскоп…