Седница на Антикорупциската комисија

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска ќе ја одржи 60 – тата седница преку Зум комуникациската платфoрма.

На дневниот ред на седницата се Предлог – записник од 57-та седница на ДКСК од 17.12.2021 година, првото продолжение на 57-та седница на ДКСК од 21.12.2021 година и Предлог записник од 57-та седница одржана на 21.12.2021 година-предмети од укажувачи, како и Предлог- записник од 59-та седница од 14.01.2022 година.

Членовите на Антикорупциска на денешната седница ќе расправаат и за постапувањето по конкретни предмети, по што, како што е најавено, ќе следуваат прашања и предлози.

Видео на денот