Се бара дете кое се изгубило во Дебар Маало

Дете се изгубило попладнево во скопската населба Дебар Маало.

Детето се вика Михаил и вози мал зелен точак, облечено е во тегет маица и сиви тренерки.

Ако некој го забележи, може да се јави на 071 352 433 или 072 577 007

Видео на денот