Слушнете ја новата емотивна песна на Влатко Лозановски ВИДЕО

Текстот е на Магдалена Цветковска, додека пак автор на музиката и аранжманот е Лазар Цветковски.

663

На само неколку дена пред големиот концерт, Влатко Лозановски реализираше нова песна и видео-спот, со наслов „Мајко“.

Текстот е на Магдалена Цветковска, додека пак автор на музиката и аранжманот е Лазар Цветковски.

Се работи за прекрасна и емотивна балада.

Уживајте во прекрасната мелодија: