Синот на Лепа Брена имал сообраќајка, излетал од автопат

Иако Стефан е добар возач, условите на патот биле многу лопи и тој изгубил контрола на возилото, поради подмрзнатиот пат.

937
Инстаграм/Принтскрин

Стефан Живојиновиќ во близина на Копаоник имал сообраќајна несреќа. Иако возел според условите на патот, неговиот автомобил излетал од автопатот.

Иако Стефан е добар возач, условите на патот биле многу лопи и тој изгубил контрола на возилото, поради подмрзнатиот пат.

За среќа, сето ова поминало лесно, бидејќи тој не е повреден, а возилото поминало со неколку гребнатинки.