Се омажи водителката Мартина Михајловска

Поранешната водителка на естрадниот магазин „Бекстејџ“, манекенката Мартина Михајловска, се омажи со нејзиното долгогодишно момче, охридскиот бизнисмен Виктор Илоски.

1611

Поранешната водителка на естрадниот магазин „Бекстејџ“, манекенката Мартина Михајловска, се омажи со нејзиното долгогодишно момче, охридскиот бизнисмен Виктор Илоски.

Двојката се вери во октомври минатата година, а првата фотографија од свадбата ја сподели Михјловска на нејзиниот фејсбук-профил.