Пуштени влезниците за MAC: Познати и водителите – никогаш поблиску до ѕвездите: Бидете во првите редови на MAC!

Во продажба е пуштен ограничен број влезници за местата од кои своите омилени изведувачи ќе ги видите од огромна близина, а секој детаљ на Music Awards Ceremony спектаклот ќе го доживеете на потполно поинаков начин.

146

Не пропуштајте ја можноста да бидете никогаш поблиску до ѕвездите – обезбедете си најдобри места на MAC!

Во продажба е пуштен ограничен број влезници за местата од кои своите омилени изведувачи ќе ги видите од огромна близина, а секој детаљ на Music Awards Ceremony спектаклот ќе го доживеете на потполно поинаков начин.

Супер Фан пит влезниците по цена од 3000 динари се достапни на страницата eventim.rs. Овие билети ќе им овозможат на среќните купувачи на 29 јануари во Штарк Арената од најголема близина да уживаат во настапите на Марија Шерифовиќ, Жељко Јоксимовиќ, Бајага, Ван Гог, Петар Грашо, Тони Цетински, Сергеј Ќетковиќ, Каролина Гочева, Наташа Беквалац и многу други ѕвезди.

Публиката од регионот досега немала можност на едно место да ги види сите најпопуларни изведувачи од Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Македонија и Црна Гора, а целта на Скајмјузик, кој ја организира и продуцира манифестацијата, е на посетителите во Штарк Арена да им приреди спектакл за памтење.

На неколку поврзани бини ќе бидат изведени специјално осмислени и режирани настапи на најголемите ѕвезди, ќе бидат доделени повеќе од 30 музички признанија, а посетителите на манифестацијата ќе почувствуваат атмосфера на најголемите светски музички настани.

Публиката низ MAC ќе ја водат Ида Престер, Аида Јокановиќ и Ѓуле Ван Гог, кои ќе се погрижат атмосферата на првото регионално доделување на музичките признанија да биде на највисоко ниво.