Јелена Карлеуша поднела 120 тужби против Огњен Врањеш и медиумите ВИДЕО

Таа се обрати преку социјалните мрежи, давајќи акцент на тоа дека е мајка и жена со семејство и дека е изложена на неправеден линч.

713
Инстаграм/Принтскрин

Вкупно 120 тужби поднесува пејачката против Огњен Вранеш, во екот на секс-скандалот кој веќе извесно време ја тресе балканската естрада.

Покрај против Врањеш, Карлеуша ги тужи и сите медиуми кои известуваа за скандалот, поради тоа што на тој начин ја нарушиле нејзината приватност.

Таа се обрати преку социјалните мрежи, давајќи акцент на тоа дека е мајка и жена со семејство и дека е изложена на неправеден линч.

Дел од тужбите се директно против Врањеш, а во оние кои се против медиумите, тој е наведен како нивни соучесник.

 

View this post on Instagram

 

✍🏻 120 lawsuits against Serbian press

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on