Елена Ристевска ужива на Миконос (ФОТО)

3118

Македонската поп пејачка Елена Ристевска одмора на грчкиот остров Миконос. Во секси бордо бикини, со пуштени коси, и наметка од бела проѕирна тантела, Елена ужива во благодетите на летото.

Арно ама, оддамна е познато дека одморот со било кого може да ти биде „мачка во вреќа“, ако немаш крај себе луѓе со кои ќе ја поделиш својата среќа. А, знаете ли со кого македонската пејачка ја дели својата на Миконос?

Друштвото е познато и анонимно, барем за пошироката јавност, која најдобро од сите покрај пејачката ја познава познатата српската авторка, хит композиторот Александра Милутиновиќ.

Останатите се помалку или повеќе анонимни, но сепак многу интимни и блиски и секако драги особи на Елена.