Дуке Бојаџиев доби второ дете и ги сподели фотографиите

759
Принтскрин/Инстаграм

Нашиот популарен музичар Дуке Бојаџиев по вторпат стана татко. Тој го доби вториот син, кој се вика Леон.

Дуке живее и работи во Њујорк, а таму е и неговото семејство.

 

View this post on Instagram

 

Leon Bojadziev arrived last night!!!❤️🥂🎈

A post shared by Duke B (@dukebojadziev) on