Само 60 пратеници се присутни во салата, Кастриот Реџепи од Беса никаде го нема

Само што почна собраниската седница за гласање на доверба на Владата, спикерот Талат Џафери побара пауза од 10 минути. Џафери ќе го повика потпретседателот на собранието, Фадил Зендели од Беса да ја води седницата за да не го бројат Џафери како присутен за кворум. Во салата се присутни само 60 пратеници од опозицијата. Фали пратеникот … Продолжи со читање Само 60 пратеници се присутни во салата, Кастриот Реџепи од Беса никаде го нема