Родилка од Дебар доживеа хорор во болница: Ми извадија три здрави органи без да ми кажат

Јелдз Веапоска од Дебар, медицинска сестра од итната помош, преживува вистинска голгота откако се породила во болницата во Струга со царски рез, но од операцијата излегла без матка, бубрег и без еден јајчник. За оваа состојба во која се наоѓа, таа бара Лекарската комора на Македонија да му ја одземе лиценцата на директорот на струшката … Продолжи со читање Родилка од Дебар доживеа хорор во болница: Ми извадија три здрави органи без да ми кажат