Роди ме мајко како Ѓурѓа, па фрли ме на буниште (ФОТО)

Струмичанката Ѓурѓа Горгиева од струмичкото село Старо Коњарево е добитничка (според досега виденото) на речиси сите награди доделени од Државната Лотарија на Македонија. Или госпоѓата е родена под среќна ѕвезда или некој тука „замешал прсти“. Граѓаните по социјалните мрежи велат дека е она второто. Низ фотографии издвоивме 10 (не така … Продолжи со читање Роди ме мајко како Ѓурѓа, па фрли ме на буниште (ФОТО)