Робин Вудман на 29 години останата вдовица: По смртта на сопругот болката се претвора во бес

Фото: Instagram

Робин Вудман, 6 недели по смртта на сопругот, ја дознава шокантната вест од нивен заенички пријател.

Сопругот на младата вдовица загинал во несреќа при нуркање. Но, зошто Робин не е како и останатите вдовици, зошто таа не тагува поради загубата, туку е бесна и се чувствува предадено? Прочитајте ја приказната до крај.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robyn Woodman (@robynwoodman)


Иако, две години претходно, кога тој ја побарал за жена, почувствувала дека нешто не е како што треба да биде, сепак таа рекла „да“. Веднаш по венчавката, започнале проблемите и несогласувањата меѓу нив, но некако успевале да ги решат со помош на брачни советувалишта и терапии.

Кога Робин конечно имала чувство дека сите проблеми се минато, се случила несреќата во која нејзиниот сопруг загинал.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robyn Woodman (@robynwoodman)


Сите вдовици минуваат низ слична болка, но јас во тој клуб бев само пет недели. Ударот кој што го добив по смртта на Макс, ме смести во друг, уште поексклузивен клуб, изјавила Робин.

Кога бракот ќе заврши, без разлика дали поради развод или смрт, вообичаено е некои тајни да бидат откриени, а она кое Робин го дознала за својот покоен сопруг, посакала засекогаш да остане сокриено: нејзиниот сопруг имал голем борј на афери од денот кога се запознале!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robyn Woodman (@robynwoodman)


Додека се забавувавме имаше и други девојки. Тоа продолжило и по нашата веридба, во текот на бракот. Цело време го одржувал својот богат љубовен живот. рекла таа.

Веста за неверството на сопругот ја дознала шест недели по неговата смрт од нивниот заеднички пријател, а потоа и сама се уверила во тоа кога ги прегледала неговиот компјутер и телефон. Тагата се заменила со бес, а како што вели, долго време не можела да им верува на мажите.

Видео на денот