Рики Мартин на насловната на „People“ магазин: Јас сум човек без тајни

Рики Мартин е зафатен човек. Дома е сопруг, венчан со уметникот Жван Јосеф од 2017 година. Тој е татко на четири деца под 13-годишна возраст. Наскоро ќе го издаде својот нов албум „Play“, единаесетти по ред. Ветува дека новиот албум е забавен со брзо темпо и песни за танцување. Поминаа повеќе од две децении откако … Продолжи со читање Рики Мартин на насловната на „People“ магазин: Јас сум човек без тајни