Ресторанот „Нома“ на Рене Реџепи од Тетово прогласен за најдобар во светот

Ресторанот „Нома“ на Рене Реџепи од Тетово кој се наоѓа во Копенхаген, вчера беше избран за најдобар ресторан, односно беше прв меѓу 50 најдобри во светот. Настанот се одржа во Антверпен каде што започна на 3 октомври, а заврши синоќа со големото финале и победата на Реџепи. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber На … Продолжи со читање Ресторанот „Нома“ на Рене Реџепи од Тетово прогласен за најдобар во светот