Репортажа на „Слободен печат“: Болката на Брзакови за исчезнатата Марија тежи над Босилово

Малото струмичко село Босилово, деновиве е во центарот на вниманието во Македонија. Ова село десетина дена е обвиено во жал, тага и неизвесност, поради исчезнувањето на младата Марија на која полицијата не може да ѝ најде траг. Таа, на 18 јануари, во раните утрински часови, излегла од својот дом и повеќе не … Продолжи со читање Репортажа на „Слободен печат“: Болката на Брзакови за исчезнатата Марија тежи над Босилово