РЕЦЕНЗИЈА: Точка на кршење

„Не се грижи ќерко, што и да се случи кај мене секогаш ти е отворена врата“. Тоа беа зборовите што толку силно ја погодија Рудина, зборови кои толку многу би и значеле кога некој на тој начин би можел да ја поддржи и да ја разбере. Тоа беа зборовите кои беа и некоја точка на … Продолжи со читање РЕЦЕНЗИЈА: Точка на кршење