ПУТИН ВО АКЦИЈА: Влезе на Крим со мотоцикл за да покаже „кој е газда“ (ВИДЕО)

Рускиот претседател Владимир Путин не ја пропушти можности за својата омилена активност, а тоа е мозењето на мотоцикл. Тој со своите пријатели од „ноќните волци“ заминаа за Крим. Иако формално Крим припаѓа на Русија, Украинците негодуваат што Путин дојде кај нив.

Дополнително, за да покаже кој е „газда“ Путин се прошета со мотор „урал“ со количка во друштво на лидерот на Крим, Сергеј Аксјонов.

Видео на денот