Протести за случајот „Онкологија“- „Не може повторно кабелот да биде виновен за монструзниот скандал“

Нов ултиматум поставен на денешните протести за случајот со Клиниката за онкологија. До 1 ноември доколку не се одговори на ултиматумите на организаторите на овој протест, заедно здружени колеги уметници, новинари, невладини организации и граѓански здруженија ќе побараме и меѓународна поддршка за овие протести и обелоденување на сите сознанија од Онкологија, истакна Даријан Петров, активист … Продолжи со читање Протести за случајот „Онкологија“- „Не може повторно кабелот да биде виновен за монструзниот скандал“