Проблеми за Германецот: Александер Зверев под истрага

АТП денеска соопшти дека отвори истрага против германскиот тенисер Александер Зверев поради наводите на неговата поранешна девојка Олга Шарипова дека физички и психички ја злоставувал. Обвинувањата против Александер Зверев се сериозни и наша одговорност е да ги провериме. Се надеваме дека истрагата ќе ни помогне да ги утврдиме фактите и да превземеме соодветни дејствија. АТП … Продолжи со читање Проблеми за Германецот: Александер Зверев под истрага