Прекин на водоснабдувањето на неколку улици во Центар

Дефект во водоснабдување/ Фото: Архива на „Слободен печат“

Поради санирање на дефект на ул.„Самоилова” бб во населба Центар, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улиците „Самоилова”, „Банатска” и „Јоаким Крчовски”.

Водоснабдувањето, како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, ќе биде прекинато од 01:00 часот до завршување со активностите.

Извор: МИА