Прашина

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Перица ја прашува мајка си:
„Мамо дали навистина кога некои луѓе ќе умрат се претвораат во прашина?“
„Да, сине.“
„Па, мамо, мислам дека некој умрел под мојот кревет.“

Видео на денот