Познато е каде ќе се снима спотот за дуетската песна на Дино Мерлин и Сенидах!

Фото: Инстаграм

Како што е познато, Дино Мерлин и Сенидах ќе снимат дует. Како што пишува босанскиот портал „Klix.ba“, оваа недела започнува снимањето на спотот и тоа во Сараево.

Песната ја напишал Дино Мерлин и ќе биде на неговиот 12 студиски албум, чија објава се очекува до крајот на оваа година.

Она што е познато дека неколкудневното снимање на спотот ќе се одвива на неколку локации во Сараево и во околината, а во екранизацијата на оваа песна ќе учествува и креативно-продукциска екипа од Словенија, Србија и Босна и Херцеговина.

Видео на денот