Повторно демонстрации во Франција против задолжителната вакцина и здравствената пропусница

Повторно саботни демонстрации ширум во Франција против здравствената пропусница и задолжителната вакцинација на дел од вработените кои се во директен контакт со јавноста, особено во здравствените установи, јави дописникот на МИА. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber За оваа деветта сабота на протест против здравствениот премин, демонстрантите посочија дека ќе бидат побројни во Париз, … Продолжи со читање Повторно демонстрации во Франција против задолжителната вакцина и здравствената пропусница