Потврдено – среќни и возбудени: Хана Хуљиќ и Петар Грашо ќе станат родители

Врската која несомнено ја размрда јавноста минатата година и ги доведе фановите во позиција бурно да ја следат вистинитоста и возбудата на вестите околу неа сега ја има својата ултимативна потврда – двојката Петар Грашо и Хана Хуљиќ очекуваат принова! Веста дека Петар Грашо очекува бебе со ќерката на неговиот пријател Тончи Хуљиќ, Хана, беше … Продолжи со читање Потврдено – среќни и возбудени: Хана Хуљиќ и Петар Грашо ќе станат родители