Поради дефект на приклучна цевка без вода дел од корисниците во населбата Бардовци

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Поради дефект на приклучна цевка од 5/4 на ул. „10“ бб во Бардовци, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. „4“, ул. „10“ и ул. „19“.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10.00 часот до завршување со санација на дефектот.

Извор: МИА

Видео на денот