Во 17 часот обраќање на Иванов

Претседателот Ѓорге Иванов во 17 часот ќе и се обрати на јавноста во врска со постигнатиот договор меѓу Македонија и Грција, соопшти неговиот кабинет.

126
Фото: МИА

Претседателот Ѓорге Иванов во 17 часот ќе и се обрати на јавноста во врска со постигнатиот договор меѓу Македонија и Грција, соопшти неговиот кабинет.

Обраќањето на Иванов следува по денешната средба со премиерот Зоран Заев и министерот за надворешни работи Никола Димитров во вилата Водно, која траеше само неколку минути, бидејќи претседателот ја напушти.