Трајанов: Студентските домови да се отворат за навивачите на Реал и Манчестер

Трајанов: Студентските домови да се отворат за навивачите на Реал и Манчестер

390
SHARE

„Во хотелите во Скопје не можат да се сместат навивачите на Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед, поради што предлагам да се отворат студентските домови во Скопје во кои можат да се сместат неколку илјади гости.

Сместувањето да биде бесплатно или со минимален надомест (10 евра од кревет), колку да се покријат реалните трошоци.“, е предлогот на Павле Трајанов од Демократскиот сојуз.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY