Полиција го спроведе Јанакиeски на суд

Миле Јанакиески
Миле Јанакиески /Фото: Слободен печат/Драган Митрески

Миле Јанакиески обвинет во случајот „Топлик” денеска на суд беше спроведен со полициска придружба, откако тоа на претходното рочиште го побара судијата Осман Шабани.

Изминатите рочишта за случајот „Топлик” беа одложени од причина дека обвинетиот Јанакиески, го искршил коленото.

Видео на денот