ПОД ОПСАДА ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА ВО КАРПОШ: Се апсат лицата што пукаа во хотелот „Александар палас“

Во тек е голема полициска акција за апсење на лицата што учествуваа во престрелката во хотелот „Александар палас“, пишува „Макфакс“. Полициската станица Карпош е под опсада. Сите приоди до неа се блокирани од страна на специјалци со маски и автомати. Секој автомобил што ќе помине го осветлуваат рефлектори. Пред два … Продолжи со читање ПОД ОПСАДА ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА ВО КАРПОШ: Се апсат лицата што пукаа во хотелот „Александар палас“