По очајниот крик за спас од фемицид мајката од Скопје доби полициска придружба

Мајката од Скопје која под псевдонимот Емилија Малите Палавковци вчера очајнички побара помош од јавноста за да се спаси од свирепото насилничко однесување на нејзиниот поранешен партнер во изјава за Слободен печат рече дека продолжува да добива закани. Но, сега таа покрај насилството кое го трпи во домашни услови стана … Продолжи со читање По очајниот крик за спас од фемицид мајката од Скопје доби полициска придружба