По Арсовска се огласи и Тошковски: Ќе се затвори ли Луна паркот кај СЦ „Борис Трајковски“ поставен без дозвола?

На просторот пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ деновиве, како и секоја година, повторно е поставен забавен парк, кој како што алармираа од Град Скопје, е поставен без соодветни документи и дозволи и без потребна документација која гарантира безбедност на реквизитите. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Пред три дена градоначалничката Данела Арсовска посочи дека … Продолжи со читање По Арсовска се огласи и Тошковски: Ќе се затвори ли Луна паркот кај СЦ „Борис Трајковски“ поставен без дозвола?