Петков по средбата со Ковачевски: Го задржавме конструктивниот тон, не се обврзавме на рокови

Најважно за двете влади во овој момент е да имаат конструктивен дијалог, да го продолжат и да не подлегнуваат на провокации, изјавил бугарскиот премиер Кирил Петков, по неговиот разговор со премиерот Димитар Ковачевски во Рим. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber -Само со конструктивен дијалог можеме да продолжиме во насока на добрососедство што во … Продолжи со читање Петков по средбата со Ковачевски: Го задржавме конструктивниот тон, не се обврзавме на рокови