„Песталоци“ се прости со Вања: Наставниците не умеат да ја решат оваа задача, Вања. Прости ни, не знаеме како да се поздравиме

Основното училиште Ј.П.Песталоци на социјалната мрежа Фејсбук со потресни зборови се прости со убиената Вања Ѓорчевска. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber -Наставниците не умеат да ја решат оваа задача, Вања. Прости ни, не можеме, не знаеме како да се поздравиме… Нека ти биде светол патот кон вечноста! Твојата насмевка и искрена душа засекогаш … Продолжи со читање „Песталоци“ се прости со Вања: Наставниците не умеат да ја решат оваа задача, Вања. Прости ни, не знаеме како да се поздравиме