Ова се коментарите на еминентните германски медиуми за новата обемна биографија на Тито

Биографија за Јосип Броз Тито, која еминентната германска историчарка Мари-Жанин Калиќ, универзитетски професор на универзитетот Лудвиг-Максимилијан во Минхен и експерт за историјата на Југоисточна Европа, ја напиша на 442 страници предизвика нов огромен интерес во германските медиуми за лидерот на социјалистичка Југославија. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber За книгата „Тито. Вечниот партизан“ (Tito. … Продолжи со читање Ова се коментарите на еминентните германски медиуми за новата обемна биографија на Тито