Ова е Георгина од Скопје, по фотографиите потсетува на светски познатата Емили Ратајковски! (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Скопје е убаво поради многу нешта, но дефинитивно негово обележје се и преубавите девојки кои можеме да ги видиме на секој чекор.

Еден таков пример е преубавата и атрактивна скопјанка Георгина Тодоровска (19) која во последно време е сè повеќе актуелна на социјаните мрежи, особено на Инстаграм.

Таа е студент на економскиот факултет, но во слободно време работи и како фото-модел.

Таа неодамна позираше пред фото-објективот на фотографот Богдан Глишиќ, а фотографиите навистина изгледаат светски:

 

View this post on Instagram

 

Wonder if hell is ever jealous of all that fire inside me.

A post shared by Lolita (@dzina_______) on

 

View this post on Instagram

 

Drippin’ honey?

A post shared by Lolita (@dzina_______) on

 

View this post on Instagram

 

You longing for me is my message to you,all your attempts to reach me,are in reality my attempts to reach you.

A post shared by Lolita (@dzina_______) on

 

View this post on Instagram

 

Inject yourself with some fantasy not to die from reality

A post shared by Lolita (@dzina_______) on

 

View this post on Instagram

 

Hit me like a ray of sun burning through my darkest night

A post shared by Lolita (@dzina_______) on

 

View this post on Instagram

 

El amor es un modo especial de sentir.

A post shared by Lolita (@dzina_______) on

Видео на денот