Опколете ја Русија, соборете го Путин и преземете ја енергијата: Како Русите ја гледаат кризата во Украина?

Бројни западни лидери со недели разговараат за планот и акцијата што ќе се спроведат доколку Русија навистина ја нападне Украина. Војниците се подготвени, оружјето е репетирано, Украинците во секој момент очекуваат инвазија, но Русите имаат сосема поинаква слика за ситуацијата. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber На државната телевизија во Москва можете да видите … Продолжи со читање Опколете ја Русија, соборете го Путин и преземете ја енергијата: Како Русите ја гледаат кризата во Украина?